Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-09@05:32:10 GMT

معامله‌گران طلا به دنبال صورت‌جلسه حیاتی

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۸۹۹۹۳

معامله‌گران طلا به دنبال صورت‌جلسه حیاتی

قیمت طلا در روز چهارشنبه روندی نزولی داشت و تا میانه روز نزدیک به ۰.۹ درصد از ارزش خود را از دست داد. فلز زرد که پنج روز متوالی سوار بر موج کاهش شاخص دلار آمریکا و همچنین افزایش نگرانی‌ها نسبت به اختلال در رشد اقتصاد جهانی صعودی شده بود، مجددا در روز چهارشنبه به ریل نزولی خود بازگشت. یکی از عوامل مهم این افت قیمتی رشد شاخص دلار بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاخص دلار که به دلیل افت در روز‌های اخیر وارد کانال ۱۰۱ واحدی نیز شده بود، در روز چهارشنبه مجددا توانست مرز ۱۰۲ واحدی را پشت سر بگذارد.

شاخص دلار آمریکا که ارزش پول آمریکا در برابر ارز‌های کشور‌های توسعه یافته را اندازه گیری می‌کند، در هفته‌های اخیر با لمس مرز ۱۰۵ واحدی رکورد‌های دو دهه‌ای را شکسته بود.

در حالی این اتفاقات در بازار افتاد که چشم بیشتر فعالان در اغلب بازار‌ها از جمله بازار طلا به دنبال انتشار صورت جلسه ماه می‌فدرال رزرو است. سندی که می‌تواند نشانه‌های مهمی از ادامه مسیر سیاست پولی آمریکا ارائه دهد.

نظر تحلیل گران در این باره چیست؟ تحلیل گران بر این باورند که شاخص دلار مجددا به سقف‌هایی که در هفته اخیر لمس کرده بود بازخواهد گشت، زیرا به احتمال زیاد صورت جلسه کمیته بازار باز فدرال رزرو حکایت از وفاداری بانک مرکزی آمریکا به برنامه اتقباضی‌اش دارد. این موضوع می‌تواند تاثیری معکوس بر بازار طلا داشته باشد. بازار‌ها در حال حاضر انتظار دارند که مقامات فدرال رزرو در نشست‌های آتی نرخ بهره را به میزان نیم درصد افزایش دهد و به سرعت برای مقابله با تورم نرخ بهره را بالا ببرد. با این وجود این موضوع نگرانی‌هایی نیز درباره رشد اقتصادی به وجود آورده است. اقتصادی که یک سالی است از رکود پاندمی رها شده است و اکنون با چالش جنگ روسیه نیز دست به گریبان است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: فلز زرد شاخص دلار آمریکا اقتصاد جهانی شاخص دلار بازار شاخص دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۹۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا دلار آمریکا باعث هرج و مرج در سراسر آسیا می‌شود؟

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، بلومبرگ در گزارشی نوشت: همه ارز‌های شناخته شده به جز یکی از ۲۳ ارز اصلی کشور‌های در حال توسعه که توسط بلومبرگ ردیابی شده اند، امسال در برابر دلار کاهش یافته اند.

پشتیبانی بزرگ پشت دلار، «استثنایی گرایی» آمریکا بوده است. در حالی که بیشتر اقتصاد جهان تنها شاهد رشد متوسطی است، داده‌های آمریکا از اشتغال گرفته تا خرده‌فروشی تا تورم اغلب پیش‌بینی‌های تحلیلگران را شکست داده است. این امر باعث شده است که معامله گران از شرط بندی بر روی کاهش نرخ بهره فدرال رزرو خودداری کنند، که به افزایش سود در دلار کمک کرده است. شاخص دلار بلومبرگ که ارز آمریکا را در برابر ۱۲ همتای اصلی خود ردیابی می‌کند، امسال بیش از ۴ درصد افزایش یافته است.

نرخ بالای بهره فدرال رزرو در حال حاضر ۵.۵ درصد است، به این معنی که سرمایه گذاران می‌توانند بازده جذابی از نگهداری دلار بدون نیاز به پذیرش ریسک نرخ ارز ناشی از ارسال وجوه به بازار‌های نوظهور دریافت کنند.

ارز‌های آسیایی در سال جاری شاهد برخی از بزرگترین کاهش‌ها در نرخ بهره بانکی بوده اند، عمدتاً به این دلیل که نرخ‌های بهره بانک مرکزی در این منطقه نسبت به سایر بازار‌های نوظهور پایین‌تر است. به عنوان مثال، معیار مالزی، ۲.۵ واحد درصد کمتر از فدرال رزرو است، که یک رکورد برای این کشور آسیای جنوب شرقی است. نرخ‌های معادل در تایلند، کره جنوبی، تایوان و چین نیز کمتر از ایالات متحده است.

این گونه دلار آمریکا با سرکوب ارز کشور‌های آسیایی در حال توسعه، در بازار جهانی قدرت نمایی می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معامله گران محتاط شدند / بازار طلا به کف حمایت برگشت
  • ثبات قیمت دلار و سکه ادامه دارد
  • شاخص بورس در آخرین روز معاملاتی هفته، 12 هزار افت کرد
  • خرید دلاری مسکن یعنی خروج ارز از کشور /با متخلفان برخورد شود
  • چرا دلار آمریکا باعث هرج و مرج در سراسر آسیا می‌شود؟
  • تاج: دولت به دنبال "ورزش قوی برای ایران قوی" است/ حضور بانوان در ورزشگاه‌ها ضابطه‌مند می‌شود
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • کشاورزی در خطر اپیدمی! مجلس به دنبال حل مشکل واردات نهاده‌های کشاورزی
  • حضور ناموفق دلار در کانال ۶۰/ سیگنال مو‌رد نظر به بازار مخابره نشد
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳/ نوشداروی دلسردی سهامداران چیست؟