Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین – اکرم شعبانی؛ معاملات فلزات گرانبها روز گذشته در ایالات متحده در شرایطی به پایان رسید که طلای آتی اکتبر با افزایش 20 دلار و 50 سنتی در یک روز به قیمت 1960 دلار و نقره در بازار کومکس نیویورک با افزایش 0.563 دلاری به قیمت 27.425 دلار در هر اونس مورد معامله قرار گرفت.

روز گذشته بازارهای سهامی جهان عموما روند صعودی داشتند، شاخص‌های اصلی ایالات متحده هم به تبعیت از دیگر بازارهای جهانی روز معاملاتی خود را صعودی به پایان رساند، پیشروی چنین روندی منجر به ایجاد خوش بینی در بین سرمایه گذاران و معامله‌گران در بازارهای مالی جهان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین طی آخرین روزهای هفته گذشته خبر دو معامله بزرگ شرکتی هم منتشر شد: سافت بانک قصد فروش تراشه ساز ARM را به Nvidia برای مبلغی بیش از 40 میلیارد دلار دارد، همچنین شرکت دارویی گیلیاد Gilead Sciences قصد دارد شرکت Immunomedics را به مبلغ 21 میلیارد دلار خریداری کند. این در حالی است که همزمان شرکت آسترازنکا AstraZeneca اعلام کرد که آزمایش سه مرحله‌ای خود را بر روی واکسن کووید – 19 پس از تعلیق هفته گذشته از سر گرفته است. فایزر هم در همین راستا اعلام کرد که در صورت پیشروی درست و مطابق برنامه آزمایش‌های مرتبط، واکسن کرونا تا پیش از پایان سال توزیع خواهد شد.

جلسات قریب الوقوع برخی بانک‌های مرکزی که قرار است هفته جاری برگزار شود مورد توجه سرمایه گذاران قرار گرفته است؛ بر این اساس بانک انگلیس و ژاپن و نیز بانک فدرال رزرو قرار است جلسات سیاست پولی برگزار کنند. جلسه FOMC بانک فدرال رزرو پس از تغییر جهت کاهش محدودیت‌های تورمی مورد بررسی دقیق قرار می‌گیرد. اما همچنان این سوال باقی می‌ماند که FOMC چگونه سیاست‌های جدید خود را عملی می‌کند؟

در بازارهای خارجی مهم دیگر، قیمت نفت خام نیمکس کمی کاهشی بود و در حدود 37.15 دلار در هر بشکه معامله شد. همچنین بازده اوراق ده سال خزانه داری ایالات متحده در حدود 0.67 درصد معامله شد.

(نمودار روند حرکت 24 ساعته قیمت طلا)

از دیدگاه فنی، روند صعودی طلای اکتبر دارای مزیت فنی کلی در معاملات اخیر است. روند حرکت قیمتی اخیر، الگوی پیچشی صعودی ایجاد کرده که به احتمال زیاد به زودی افزایش قیمت بیشتری به دنبال خواهد داشت و احتمال رشد قیمت‌ها در آینده افزایش یافته است. هدف بعدی صعود قیمت طلا قرار گرفتن در بالاترین سطح قیمتی معاملات سپتامبر یعنی 1992.50 دلار است در عین حال هدف بعدی نزولی حفظ سطح پشتیبانی 1900 دلار در هر اونس است. بر اساس معاملات اخیر سطح مقاومت اول طلا در 1966.60 دلار و سطح مقاومت دوم 1972.40 دلار است، همچنین سطح پشتیبانی اول در سطح 1937 و سطح پشتیبانی دوم در 1925 دلار در هر اونس مشاهده شده است.

(نمودار حرکت 24 ساعته قیمت نقره)

روند حرکت صعودی معاملات آتی نقره از مزیت فنی کلی کوتاه مدت برخوردار است. هدف بعدی صعودی معاملات نقره ایجاد سطح مقاومت فنی در بالاترین سطح معاملات سپتامبر یعنی 29.235 دلار و هدف بعدی نزولی معاملات حفظ سطح پشتیبانی 25 دلار در هر اونس است. نگاهی به معاملات اخیر بیانگر آن است که معاملات نقره در سطح مقاومت اول 27.755 دلار و سطح مقاومت دوم 28 دلار حرکت می‌کنند همچنین سطح پشتیبانی اول این معاملات 26.85 دلار و سطح پشتیبانی دوم در 26.50 دلار در هر اونس مشاهده شده است.

پربیننده ترین قیمت دلار ۲۵ شهریور ماه ۱۳۹۹ قیمت دلار سکه از کانال ۱۳میلیون عبور کرد/ طلا همچنان صعودی است قیمت سکه به مرز ۱۳میلیون رسید (۱۳۹۹/۶/۲۴) دلار ۶۰۰ تومان ارزان شد/ سیاست‌های بازارساز جواب داد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اونس طلا قیمت طلا قیمت نقره فلزات گرانبها اونس نقره روند صعودی طلا قیمت روز طلا واکسن کرونا معاملات آتی طلا قیمت روز نقره شاخص دلار آمریکا قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت دلار در هر اونس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۷۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳/ نوشداروی دلسردی سهامداران چیست؟

به گزارش خبرآنلاین؛ در پایان معاملات روز سه‌شنبه، دماسنج اصلی تالار شیشه‌ای با افت ۰.۳۴ درصدی، معادل هفت هزار و ۶۴۸ واحد از ارتفاع این شاخص، در سطح دو میلیون و ۲۳۱ هزار واحدی قرار گرفت.

تجارت نیوز در خبری نوشت:کاهش ارتفاع نماگر اصلی تالار شیشه‌ای در حالی اتفاق افتاد که شاخص هم‌وزن به‌عنوان نشان‌دهنده روند عمومی قیمت شرکت‌های کوچک و متوسط، عملکردی موازی به ثبت رساند. شاخص هم‌وزن نیز با افت ۰.۳۷ درصدی (معادل دو هزار و ۷۶۰ واحد) تا پله ۷۴۱ هزار و ۳۴۴ واحدی پایین رفت.

معاملات بورس تهران در آینه آمار و ارقام

تابلو بورس اوراق بهادار تهران، ارزش معاملات خرد (سهام، حق تقدم) را در روز سه‌شنبه، دو هزار و ۹۵۷ میلیارد تومان نشان می‌داد. گفتنی است تابلو بورس اوراق بهادار تهران، حجم معاملات این روز هفته را نیز ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون برگه سهم نشان می‌دهد.

همچنین بررسی آمار مالکیت افراد حقیقی در این روز حکایت از خروج سرمایه آنها از بازار سهام دارد. شاخص ورود و خروج سرمایه حقیقی در پایان معاملات روز سه شنبه بورس، خبر از خروج ۱۴۷.۷ میلیارد تومانی پول حقیقی از سهام، حق تقدم می‌دهد.

پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

بورس تهران با حفظ شرایط رکودی و قامت سرخ خود به استقبال آخرین روز هفته سوم اردیبهشت‌ماه می‌رود. حمایت شاخص کل در محدوده دو میلیون و ۲۳۰ هزار واحد در جریان معاملات روز چهارشنبه محک خواهد خورد. به همین واسطه، احتمال دارد سفارش‌های خرید روی این حمایت، از فشار عرضه‌ها در روز چهارشنبه بکاهند.

اگرچه سرمایه‌گذاران پیش از این چشم‌انتظار بازگشت شاخص و شکسته شدن مقاومت آن بودند و نوسان قیمت‌ها روی تابلو روی حمایت، دلیل کافی برای ورود به سهام به آن‌ها نمی‌دهد.

تداوم رشد قیمت دلار حواله اما از جمله معدود دلخوشی‌های این روزهای سهامداران است. همان‌گونه که در نمودار زیر مشخص است، سیر صعودی دلار نیمایی در روزهای گذشته، از سرگرفته شده است.

در حال حاضر نرخ فروش دلار نیما، با رشد ۱۸۲ تومانی نسبت به روز گذشته در ارتفاع ۴۱ هزار و ۸۱۴ تومانی قرار گرفته است. گرچه رفتار قیمت‌های روی تابلو معاملات در این هفته نشان داده است بازار به این روند توجه زیادی ندارد.

در نهایت می‌توان گفت، بازار و اهالی آن، چشم انتظار به تحول بنیادین رویکرد نهادها در قبال تولید و شرکت‌های تولیدی هستند. برخی از این اتفاقات در اختیار بورسی‌ها نیست و به سیاست‌های دولت و بانک مرکزی وابسته است. تصمیماتی از قبیل اصلاح سیاست‌های ارزی دولت و کاهش گپ میان دلار نیما و دلار آزاد، سیاست اتخاذی بانک مرکزی در قبال نرخ بهره و سیاست‌های پولی در این زمره قرار می‌گیرند.

برخی از تصمیمات نیز مستقیما با نرخ‌گذاری صنایع و شرکت‌ها مرتبط است،. در این بخش نیز بازار نیازمند اصلاح و بهبود تصمیم‌گیری‌هاست. روند معاملات به وضوح نشان می‌دهد، رمقی برای خریداران و فروشندگان باقی نمانده است. در شرایط فعلی بازار نیازمند پمپاژ اخبار مثبت و تحول رویکرد اتخاذ شده در قبال بخش تولید و صنایع است.

از این رو در راستای پیش بینی بورس چهارشنبه، می‌توان انتظار داشت در نبود این اتفاق، روند نوسانی بازار ادامه یابد و ارزش معاملات رشد چندانی را تجربه نکند.

۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903966

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری واکسن‌ کرونای شرکت آسترازنکا در سطح جهان
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • قیمت دلار، سکه، طلا و یورو چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳/ حرکت خلاف جهت سکه و طلا
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزها؛ قیمت بیت‌کوین صعودی شد؟
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • بیت‌کوین به سمت صعود حرکت می‌کند؟
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳/ نوشداروی دلسردی سهامداران چیست؟
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!